Ia-ti auzit vreodata pe Basescu, Dragnea, Tariceanu sau Ponta sa vorbeasca la fel de mult despre lipsa autostrazilor, cum vorbesc acum despre DNA?

867

”L-ați auzit vreodată pe dl Băsescu vorbind la fel de mult despre lipsa autostrăzilor, cum vorbește în lunile astea despre procurorii DNA? Nu de alta, dar România are de două ori mai mulți morți în accidente rutiere decât restul Europei și drumurile au fost domeniul dânsului.

L-ați văzut vreodată pe dl Dragnea la fel de grăbit să rezolve săracia lucie din județele din care provine, cum s-a grăbit cu ordonanțele care să rezolve ‘statul de drept’? Nu de alta, dar cele mai nedezvoltate două regiuni din Europa sunt județele pe care dânsul le-a condus ani de zile.

L-ați auzit vreodată pe dl Tăriceanu vorbind la fel de mult despre condițiile din spitalele românești, cum vorbește în lunile astea despre judecători? Nu de alta, dar a fost nevoie de o tragedie ca să admitem că suntem printre țările UE cu cele mai multe infecții intraspitalicești, fenomen pe care dl Tăriceanu îl cunoștea: i-au spus pacienții în întâlniri directe (dânsul o fi uitat întâlnirile astea, pacienții nu).

Același tip de întrebări i se pot pune și dlui Ponta, sau dnei Udrea (apropo, dl Ghiță s-a întors?) și altor și altor personaje de prin televiziunile controlate de ei. Toate aceste personaje clamează că doresc binele țărișoarei, că sunt bine-intenționați dar prigoniți de forțe oculte. Niciodată n-a mai avut România o așa aglomerație de martiri ai neamului și persecutați politic. Și nu orice martiri, și nu orice persecutați: toți cu vile mari, conturi grase și televiziuni slujbașe.

Greață…”, scrie pe pagina sa de facebook, Vlad Mixich.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos