Iata cine sustine financiar propaganda lui Dragnea! Mii de romani au semnat pentru boicotarea finantatorilor televiziunilor Antena 3 si Romania TV!

515

Aproape 10.000 de romani au semnat de sambata pana duminica o petitie online prin care prin care clientii si agentiile de publicitate sunt indemnati sa nu mai dea reclama pe posturile Romania TV si Antena 3 „pentru ca din acesti bani sunt finantate propaganda, dezinformarea si discursul urii”.

Printre cei care au semnat se numara, potrivit initiatoarei, numeroase personalitati publice – reprezentanti ai unor ONG-uri, artisti, jurnalisti, chiar si publicitari. Petitia online „Stop publicitatii pe televiziunile mincinoase”, initiata de Raluca Feher de la platforma de dezbateri Frontline Club Bucharest, indeamna clientii de publicitate, agentiile de publicitate si de media sa intrerupa contractele cu ele doua posturi. Motivul invocat este acela ca „Romania TV si Antena 3 disipeaza informatii false, denigratoare, de natura de a dezinforma si manipula in mod grav opinia publica”. Petitia sustine ca „banii obtinuti din contractele de publicitate finanteaza campaniile de manipulare a opiniei publice, purtate in interesul unor indivizi corupti, multi dintre ei cu condamnari penale, campanii care submineaza statul de drept”.

Aceeasi petitie mai sustine ca „finantarea acestor televiziuni inseamna sponsorizarea discursului urii, atragand dupa sine distrugerea coeziunii sociale, emigrarea unui numar imens de romani afectand astfel mediul economic si ducand, implicit, la pierderi pe care companiile pe care le reprezentati vor suferi”.

sursa: hotnews.ro