Ovidiu Munteanu, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, a reactioneat dupa miile de recenzii si mesaje negative primite de Politia Romana pe pagina sa de Facebook, spunandu-le oamenilor care critica politistii sa apeleze la altcineva cand vor avea nevoie de ajutor. Brigada Rutiera a transmis, miercuri dimineata, ca se delimiteaza de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal.

„Pentru toti care jigniti si urati Politia Romana, va rog ca data viitoare cand aveti probleme sa apelati la oricine altcineva, nu la politie! Cand va fura bunurile, cand va agreseaza pe strada, cand cineva va va insela, la accidentele rutiere, cand voi sau altii aveti nevoie de ajutorul politistilor, va rog sa apelati la vecini, la popi, la rude, dar nu la politie”, este mesajul purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu, postat pe pagina de Facebook a Politiei Romane.

Dupa mesajul lui Ovidiu Munteanu, internautii au inceput sa lase comentarii pe pagina lui de Facebook.

„Mi-ar placea ca, luna viitoare cand baga cardul in bancomat sa-i apara pe ecran: aici nu „e” bani, mergi la o matusa, la o casa de binefacere, la un popa, o ruda instarita sau la cine vrei tu, romanii nu mai platesc taxe pentru slugi”, a comentat un internaut.

Conform paginii sale de Facebook, Ovidiu Munteanu este membru al unui club de motociclisti si se declara indragiostit de Romania si de traditiile sale. De asemenea, el posteaza citate motivationale, inclusiv din maresalul Ion Antonescu.

Brigada Rutiera a transmis, insa, miercuri dimineata, ca se delimiteaza de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal, si da asigurari ca va ramane in slujba cetatenilor indiferent de situatie.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Politiei Romane de catre colegul nostru Ovidiu Munteanu, va aducem la cunostinta faptul ca Brigada Rutiera nu achieseaza la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutiera va asigura ca este si va ramane in slujba cetateanului, indiferent de situatie”, spune Brigada Rutiera.

In ultimele doua zile, Politia Romana a primit mii de recenzii negative pe pagina sa de Facebook, asta dupa ce politistii au retinut placutele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD, precum si permisul soferului cu masina inmatriculata in Suedia.