Liberalul Ben Oni Ardelean, vicepresedintele Comisiei de politica externa a Camerei Deputatilor, a avut miercuri o reactie nervoasa la adresa jurnalistilor. Acesta s-a enervat dupa ce jurnalistii l-au intrebat cu privire la declaratia privind situatia din Republica Moldova.

Pentru a doua oara, alesii nu au reusit sa faca cvorumul pentru a adopta declaratia.

Ben Oni Ardelean i-a jignit pe jurnalisti si i-a amenintat cu ridicarea acreditarii.

”Cu accesul presei, si vreau sa fiu foarte clar aici, nu accept niciun fel de tupeu si nesimtire din partea nimanui, indiferent cine este acela.

Nu mai incercati prin nesimtire si prin tupeu sa imi spuneti mie cand sa votez. Daca mai faceti presiuni de genul respectiv, va mai spun o chestiune: o sa cer imperativ ca, pentru chestiuni respective, care v-am spus ca sunt legate de nesimtire si de tupeu, o sa cer ca, in momentul respectiv sa vi se retraga acreditarea.

in momentul in care, cu tupeu si nesimtire veniti si cereti sa dam un vot fara cvorum, cereti sa dau un vot in momentul in care eu ca presedinte de sedinta nu consimt ca trebuie sa incep sedinta, in momentul respectiv este tupeu si nesimtire”, a rabufnit Ben Oni Ardelean, conform stirileprotv.

Ulterior, Ben Ori Ardelean a intervenit telefonic la Realitatea TV pentru a-si cere scuze si a pus rabufnirea pe seama stresului acumulat in ultimele zile, in special din cauza motiunii de cenzura a opozitiei.