”IL DETEST SINCER pe Timmermans!”, reactia unui lider PSD dupa atentionarile venite de la Bruxelles in ceea ce priveste JUSTITIA din Romania!

431

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a laudat protestele din Romania si a subliniat ca „justitia din Romania subliniaza foarte bine”, insa declaratiile socialistului european n-au fost bine primite de PSD.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu il ataca virulent pe Timmermans. „Nici macar cand am febra nu pot ajunge sa halucinez in asa hal incat sa spun ca cerul e verde si iarba e albastra. Urmariti acest scurt fragment, in care domnul Timmermans ne spune cat de… extraordinara e justitia romaneasca. De asemenea, se declara… „INSPIRAT” maxim de #rezistenta din ianuarie si februarie, scrie aktual24.ro.

…Am mai spus-o si o repet – nu ma numar printre cei care, pentru a face realitatea mai suportabila, isi injecteaza in vene lumi virtuale. Ca atare, dupa ce l-am urmarit pe domnul Timmermans vorbind ieri (voi mai publica aici fragmente), declar ca raman la aceeasi parere in ce-l priveste”, scrie Plesoianu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul aminteste de o declaratie mai veche despre Timmermans si subliniaza ca isi mentine parerea. Iata declaratia virulenta a lui Plesoianu:

„Il detest sincer pe Frans Timmermans (prim-vicepresedintele Comisiei Europene). Atitudinile fata de Romania si Polonia ale fostului ministru de Externe olandez sunt NEDEMOCRATICE, AROGANTE si SUBREDE INTELECTUAL! Tarile Europei de Est nu sunt copiii inadecvati ai Vestului! Nu suntem niste imbecili care trebuie pusi mereu in banca lor, scosi dimineata la careu si loviti in pauze cu rigla peste degete!… Sau suntem, daca nu respingem FERM astfel de tratamente!”, a spus Liviu Plesoianu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos