Ilie Sarbu: Se vede o lipsa de comunicare in USL si trebuie luata o decizie!

800

ILIE SARBU - AGRICULTURALiderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, declara ca lipsa de comunicare din USL se vede si aceasta trebuie recunoscuta si corectata, el apreciind totodata ca trebuie luata o decizie, intrucat, lasand lucrurile sa treneze, nimeni nu va castiga nimic.

Senatorul social-democrat a declarat, la RFI, ca USL trebuie sa recunoasca lipsa de comunicare.

„Daca suntem barbati si oameni politici responsabili, trebuie s-o recunoastem, ca ea (lipsa de comunicare din USL-n.r.) se vede. Trebuie s-o corectam. Putem s-o corectam, bine. Nu? Trebuie sa luam o decizie. Asa, lasand lucrurile sa treneze, sa degenereze, niciunul dintre noi nu va castiga nimic, toti vom pierde, pentru ca e un proiect care a avut un mare succes, ne-a dus la aproape 70%, va dati seama, aproape incredibil pentru Romania. Si acum sa vii si sa dai oamenilor explicatii, cand ei asteapta de la noi rezolvarea problemelor, metroul, agricultura, invatamant, sanatate, pensii, salarii. Tara fierbe pe problemele reale, iar noi incepem sa ne coafam! Nu stiu daca-i bine”, a spus el.

Ilie Sarbu recunoaste ca USL nu este un Paradis in clipa de fata.

„Noi n-avem nici un interes (sa rupem USL-n.r.), categoric nu. Am spus-o, o repetam. Nu ma mai refer la cea cu presedintele, candidatul nostru este Crin Antonescu, dar nu putem continua asa! Vedeti ca dvs. observati si ne intrebati si la intrebarea dvs. avem doua variante: ori sa mintim si sa spunem ca totu-i bine, frumos si e un mic Paradis ori sa recunoastem ca nu suntem in Paradis inca, dar nici in Purgatoriu, ca daca am fi in Purgatoriu, inca ar fi bine!”, a mai spus el.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos