Ion Iliescu despre tema ruperii USL: Mi se pare ca e o extrapolare total artificiala!

688

1iliescuPresedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca speculatiile pe tema ruperii USL reprezinta o extrapolare artificiala, total aberanta.

Intrebat daca tensiunile dintre PNL si PSD, exprimate in declaratii oficiale de liderii USL, pot grabi procesul de rupere a Uniunii, Iliescu a raspuns:

„Eu vad ca tot speculati pe aceasta chestiune. Nu am constatat asa ceva. Adica sunt opinii, ca se exprima tot felul de puncte de vedere in abordarea unor chestiuni sau a altora, asta e una, dar eu nu am vazut elemente de ruptura in coalitie. Adica aceasta extrapolare este total aberanta”.

Iliescu a spus ca deocamdata exista o alianta a PNL cu PSD care functioneaza bine, iar Guvernul lucreaza in virtutea acestei aliante.

„Ca pot fi puncte de vedere diferite pe o tema sau alta, asta nu insemana ruptura, nu inseamna elemente de discordie care sa duca la ruptura aliantei. Mi se pare ca e o extrapolare total artificiala pe care nu o confirma nimeni din conducatorii celor doua partide”, a aratat Iliescu.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos