Iliescu: Sedinta PE privind situatia din Romania a fost foarte buna, dar prestatia Monicai Macovei una lamentabila

478

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a apreciat sedinta PE privind situatia din Romania pe care a considerat-o una foarte buna, pentru o intelegere mai obiectiva a referendumului, prestatia Monicai Macovei fiind una lamentabila.

„Buna sedinta Parlamentului European – prilej pentru o intelegere mai obiectiva a situatiei din Romania, a referendumului si a semnificatiei lui. Lamentabila prestatia Monicai Macovei – partizana, incrancenata – interventie de miting PDL!” , scrie Ion Iliescu.

In opinia sa, cea mai mare parte a parlamentarilor europeni care au luat cuvantul au apreciat corect situatia din Romania (inclusiv unii parlamentari din Ungaria).

Iliescu mai sustine ca parlamentarii romani Victor Bostinaru, Catalin Ivan, Viorica Dancila, Corina Cretu, Renate Weber, Norica Nicolai s-au completat foarte bine si „i-au dat o binemeritata replica doamnei Viviane Reding si parteneriatului sau, exprimat chiar in cuvantul de final”.

Mai multi eurodeputati s-au declarat de la microfon scandalizati de telenovela politica romaneasca, dar si de faptul ca retorica si acuzatiile azvarlite de reprezentantii grupurilor politice PPE, S&D si ALDE nu cadreaza cu o dezbatere obiectiva.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos