Imaginea care descrie cel mai bine administratia locala in vremea PSD! Un director din Primaria Targu Jiu a pus femeia de serviciu sa-l spele pe picioare si sa-i taie unghiile!

287

Marian Rotaru, directorul Directiei Publice de Patrimoniu din cadrul Primariei Targu Jiu, a fost fotografiat cu pantalonii suflecati pana la genunchi, cu un picior la inmuiat intr-un lighean cu apa, si cu celalalt in poala femeii de serviciu care ii face pedichiura.

Imaginea a fost publicata pe Internet si a starnit un val de indignare, scrie scandaldegorj.ro. Presa din judetul Gorj a scris despre comportamentul pe care directorul Marian Rotaru l-ar avea fata de subordonatii sai, pe care i-ar umili si jigni. De altfel, doua salariate au fost luate cu ambulanta de la serviciu si duse la spital, in urma unei dispute cu Rotaru.

Potrivit sursei citate, directorul a obligat-o pe femeia de serviciu sa-l spele pe picioare, sa-i taie unghiile, dar si sa-l tunda, in biroul Primariei.

„Am o guta de 7-8 ani de zile si de asta stau cu piciorul in apa. In plus, atunci am avut o luxatie la piciorul drept. Am fost la urgente si mi s-a spus sa tin gheata cu fasa elastica. Mi-a pus sotia acasa, cand am plecat la serviciu, dar gheata s-a topit si am rugat-o pe femeia de serviciu sa-mi lege o alta fasa. Pe masa nu este oja, ci o sticluta cu ulei. Am acte medicale care imi dovedesc spusele“, spune Rotaru.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos