Loading...
Imaginea cu Liviu Dragnea care s-a viralizat instant! Fanul „Coalitiei pentru familie”, imortalizat cu iubita, mai tanara cu 30 de ani: „Dragostea nu tine cont de varsta” – Circul Politic

Imaginea cu Liviu Dragnea care s-a viralizat instant! Fanul „Coalitiei pentru familie”, imortalizat cu iubita, mai tanara cu 30 de ani: „Dragostea nu tine cont de varsta”

O fotografie cu liderul PSD, Liviu Dragnea, alaturi de iubita lui mult mai tanara, Irina Tanase, a devenit virala pe retelele de socializare, dupa ce a fost postata sambata seara pe un cont de Facebook identificat cu numele Irina Alexandra Tanase. Ulterior, contul nu a mai putut fi accesat.

Profilul de Facebook unde a fost publicata fotografia nu mai poate fi accesat. Imaginea in care Irina Alexandra Tanase s-ar saruta cu Liviu Dragnea era insotita de mesajul „Dragostea nu tine cont de varsta”. Poza ii infatiseaza la un eveniment, imbracati elegant.

Fotografia a fost publicata de un profil de Facebook identificat cu numele de Irina Alexandra Tanase, unde erau postate si alte fotografii in care iubita liderului PSD apare alaturi de Liviu Dragnea sau de premierul Viorica Dancila. De asemenea, erau preluate pe acest cont de Facebook diverse articole de presa si publicate mici comentarii, chiar dezmintiri ale unor stiri, astfel incat se dadea impresia ca este un cont real, ce ar apartine Irinei Alexandra Tanase.

Irina Alexandra Tanase are 25 de ani si este iubita lui Liviu Dragnea. Ea si-a facut prima data aparitia in public alaturi de liderul PSD la Congresul extraordinar al partidului si a stat in primul rand al Salii Palatului, intre Viorica Dancila si Gabriela Firea, alaturi de greii partidului.

Irina Tanase a lucrat la inceput pentru Sebastian Ghita, in firma Asesoft, dupa care a fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD si fost secretar general al partidului.

Apoi, in 2013, a plecat la Ministerul Dezvoltarii, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.

Sursa: Digi24

Imaginea cu Liviu Dragnea care s-a viralizat instant! Fanul „Coalitiei pentru familie”, imortalizat cu iubita, mai tanara cu 30 de ani: „Dragostea nu tine cont de varsta” was last modified: iulie 16th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close