Imaginea zilei. Gabriela Firea, ironizata pe retelele de socializare: „Firea si-a pus gresit masca! Mai bine isi punea botnita”

671

Gabriela Firea a reusit fara prea mult efort sa cada in penibil. Noua actiune ridicola de imagine a Gabrielei Firea a starnit un val de amuzament pe retelele de socializare. Foarte multi romani au remarcat ca Gabriela Firea si-a pus gresit masca sanitara.

„Penibila 100%!Sa ii spuna cineva tutei ca si nasul trebuie acoperit de masca! Ea nu poarta masca sa nu se imbolnaveasca de gripa ci de ….saracie! „, este doar unul dintre sutele de comentarii aparute pe Facebook imediat dupa ce Firea a aparut cu masca la sedinta Consiliului General.

Primarul general Gabriela Firea si consilierii generali ai PSD au venit, miercuri, la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) cu halate si masti de protectie. ”Ne protejam de virusii guvernamentali”, a spus Firea.

”Am venit cu masti de protectie si halate si eu si consilierii generali. Ne protejam de virusii guvernamentali. Avem peste 1.905 de cazuri de gripa raportate doar la scolile de stat, dar in continuare pe site-ul institutiei Guvernului, numarul cazurilor trecute in dreptul Capitalei ramane 92”, a spus Gabriela Firea, in debutul sedintei CGMB.

Firea a mai spus ca ”nu trebuie sa stam cu mainile-n san si sa privatizam sistemul de sanatate”.

Consilierii au si pancarte pe care scrie, printre altele, ”Virusii la guvernare”.

In plus, primarul general a precizat ca a fost deja pregatit un birou special pentru echipa de control anuntata de ministrul Finantelor.

”Am pregatit deja un birou cu paine, sare si stergar si asteptam controlul cu care ne ameninta ministrul Finantelor”, a mai spus Firea, conform Aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos