Imagini cu Adrian Nastase in inchisoare! Vezi VIDEO

486

14 adrian nastaseImagini in premiera cu Adrian Nastase in spatele gratiilor, potrivit rtv.net, Nastase are statut privilegiat in penitenciar.

El nu mananca in acelasi loc cu ceilalti detinuti si nici nu iese la plimbare impreuna cu acestia, fiind insotit permanent de gardieni. Colegii de inchisoare ai fostului premier nici macar nu se pot apropia de el.

„Fotografiile facute publice nu sunt relevante pentru a transmite ideea ca detinutul beneficiaza de un tratament special. La nivelul fiecarui penitenciar exista anumite persoane care prezinta anumite vulnerabilitati, precum fosti magistrati, procurori, politisti. Prin lege, suntem obigati sa ii protejam fizic. Iar Adrian Nastase face parte din aceasta categorie. Astfel, Adrian Nastase se deplaseaza in prezenta unui angajat la diferite activitati. Masa este servita in camera, insa acest lucru se face la fel la nivelul intregului penitenciar, deoarece nu sunt sali de mese”, a declarat purtatorul de cuvant al Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos