Imagini REVOLTĂTOARE cu Dan Șova, apărute după 10 ani: a împușcat 2 bătrâni, dar a scăpat de poliție și audieri cu un simplu telefon la partid!

911

Imagini scandaloase privind comportamentul fostului senator PSD Dan Sova au fost publicate pe Facebook. PSD-istul a agresat verbal mai multi politisti, dupa ce acestia au raspuns unei sesizari potrivit careia Sova a impuscat cu o arma paint-ball doi pensionari din Predeal, scrie aktual24.ro.

Imaginile dateaza din 2008 si abia acum au fost date publicitatii. La acea vreme, Sova era senator PSD. Potrivit martorilor, Sova a impuscat in zona capului doi pensionari care se plimbau pe un traseu montan in Predeal. Acestia au sunat imediat la 112, iar cand politistii au venit, Sova a declansat un scandal urias. El s-a comportat extrem de arogant si de agresiv cu politistii.

Iata relatarea unuia dintre martori. Acesta a povestiti si cum a fost musamalizat acest caz:

„Povestea este in felul urmator:

LOCATIA: Hotel Eden – Predeal
DATA: Decembrie 2008

INCIDENTUL: Dan Sova, aflat ascuns dupa un copac, a tintit si a impuscat de mai multe ori (CU O ARMA TIP PAINTBALL) in zona capului, doi cetateni de varsta a treia, care se deplasau pe un traseu montan.
Cetatenii respectivi au apelat serviciul de urgenta 112, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje de la politie si jandarmerie.

CUM S-AU PURTAT DISCUTIILE SE OBSERVA DIN FILM, MAI IMPORTANT ESTE CE S-A INTAMPLAT ULTERIOR. Politia nu a mai luat masuri ca in alte cazuri, respectiv sa-l amendeze pe senator sau sa-l puna la pamant si sa-l incatuseze. Dovada clara ca Dan Sova inca de pe atunci era semizeu!

CE A FACUT PERSOANA VATAMATA: A depus plangere penala la IPJ Brasov, si a chemat presa, respectiv Antena 3 sau Antena 1 (nu mai retin exact), care a realizat un reportaj pe care l-au difuzat, reportaj care probabil se regaseste in arhiva.

Mentionez ca partea vatamata avea o deficienta motorie, respectiv un implant metalic in picior, implant ce ii ingreuna deplasarea.

CE A FACUT DAN SOVA: A SUNAT LA PARTID

CE A FACUT POLITIA: Ulterior, la inceputul anului 2009, un agent de politie si un ofiter, ambii din cadrul IPJ Brasov, s-au deplasat in Bucuresti, la sediul firmei Sova si Asociatii, pentru a lua declaratii de martor. Dan Sova a vrut sa fie “dragut” dar politistii n-au primit, sustinand ca stiu ce au de facut.

Umili si prezentand scuzele de rigoare pentru eventualul deranj pe care i-l provoaca prezenta lor in interiorul firmei, spunand totodata ca seful i-a trimis, ca stiu despre ce este vorba, ca se stie la Minister si ca o sa fie bine, au procedat la audierea persoanelor prezente la incident.

Audierea persoanelor a avut loc in sala de sedinte a SCA Sova si Asociatii, iar unii martori au dat declaratii dupa dictarea reprezentantilor IPJ Brasov.

Eu (Alin Brincus) am refuzat sa dau o declaratie mincinoasa, asa ca reprezentantii IPJ Brasov au decis sa nu imi mai ia nici-o declaratie.

Dan Sova nu a fost audiat niciodata.

Bineinteles, cazul a fost musamalizat!!!

Asa a raspuns Politia Romana la comanda politica.

De ce? Pentru ca #PSD, pentru ca #TRAFIC DE INFLUENTA, pentru ca #POLITIAPOLITICA”, a relatat Alin Brincus pe Facebook.

Sova a fost senator de Olt in legislatura 2008-2012 din partea Partidului Social Democrat, ministru pentru relatia cu parlamentul in primul guvern Ponta (6 august 2012-21 decembrie 2012), ministru delegat pentru proiecte de infrastructura in al doilea guvern Ponta (21 decembrie 2012-5 martie 2013), ministru al transporturilor in al treilea guvern Ponta (5 martie 2014-24 iunie 2014).

In august 2014 a fost pus sub urmarire penala. In anul 2015 a fost trimis in judecata impreuna cu premierul Victor Ponta, pentru fapte de coruptie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos