Imaginile care o baga-n boala pe Firea! Iohannis a ales sa pedaleze pana la serviciu pentru a fenta traficul infernal din Bucuresti!

371

Klaus Iohannis a apelat din nou la bicicleta, de data aceasta pentru a se deplasa la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala, Vila Lac 2, la Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, la ora 12:00, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la Palatul Cotroceni. Discutiile vin in contextul anuntului facut de presedintele Klaus Iohannis, care spunea, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei si ca ii va chema la Cotroceni “si pe unii, si pe altii” in zilele urmatoare. Astfel, conducerea BNR a fost prima chemata la discutii, urmand ca vineri, seful statului sa aiba o intalnire si cu premierul Viorica Dancila, pe aceeasi tema.

Plimbarea presedintelui vine la doar doua zile dupa ce, profitand de vremea frumoasa, Klaus Iohannis a mersi cu bicicleta prin parcul Herastrau. Atunci, presedintele Romaniei reclama traficul infernal din Bucuresti. Firea s-a simtit si a iesit imediat la atac. (Citeste mai multe AICI)

Seful statului a fost fotografiat adesea plimbandu-se pe bicicleta. (Vezi foto surprinse la Sibiu AICI)

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos