Imaginile rusinii care s-au viralizat instant! Dancila, surprinsa in timp ce fugea de intrebarile jurnalistilor straini!

123

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa raspunda intrebarilor unui jurnalist de la Euronews, dupa ce a dat explicatii in grupul socialistilor europeni. Ea a fugit pur si simplu de intrebarile jurnalistului.

Un jurnalist de la Euronews a incercat sa o abordeze pe Dancila, la Bruxelles, intreband-o ce a discutat in grupul social-democratilor. Dancila a zambit si a trecut mai departe. Jurnalistul a insistat cu intrebari despre referendumul care va avea loc la Bucuresti, insa Dancila a grabit pasul. Jurnalistul nu s-a lasat si a urmarit-o, intreband ce au spus socialistii despre referendum. Dancila nu s-a oprit, mergand cu viteza, in timp ce ministrul Tudorel Toader il privea dusmanos pe jurnalistul Euronews.

Confruntata cu critici din partea europarlamentarilor socialisti, care i-au reprosat ca referendumul incalca Carta fundamentala a drepturilor omului, Dancila a declarat la Bruxelles ca PSD „nu va face campanie” pentru referendum, arata Aktual24.

„Partidul Social Democrat nu va face campanie, nu va face campanie. Este obligatia tuturor sa faca actiuni care sa arate ce inseamna acest referendum, dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta”, a spus Dancila miercuri la reuniunea la reuniunea Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor.

Viorica Dancila a mai spus ca sub nicio forma nu este indreptat referendumul „spre o anumita o orientare sexuala”. „Vom vedea ce va iesi daca vom veni la vot”, a adaugat Dancila.

Dragnea vede alta realitate

”Doamna prim-ministru a avut o prestatie foarte buna la Bruxelles. Din fericire, eu am fost… am putut sa stiu ce s-a intamplat acolo, la toate intalnirile, inclusiv la intalnirea din grupul social-democrat.

A avut discutii foarte serioase cu toti cei cu care s-a intalnit si eu cred ca majoritatea au inteles totusi ca in Romania adevarul este altul decat cel care este prins in toate materialele mincinoase si manipulatoare din ultima perioada care au fost transmise in permanenta in PE”, a afirmat Liviu Dragnea.