IMPRESIONANT! Protestul #rezist a continuat chiar si-n Noaptea de Inviere! Guvernul PSD-ALDE trebuie sa plece inainte sa arunce in INFERN tara!

Dacă pentru unii a fost o seară în care au participat la slujba de Înviere sau au mers la terase, pentru câțiva bucureșteni seara de 15 aprilie a fost încă una de protest

Obișnuiți de ceva timp să iasă în Piața Victoriei să protesteze, câțiva oameni s-au adunat acolo azi-noapte ca să celebreze Paștele.

Ei au întins o masă, pe care au umplut-o cu bucate aduse de acasă și și-au făcut urări.

– Pentru noi, de două luni, piața și oamenii pe care i-am cunoscut au devenit o a doua familie. Astăzi, pentru prima dată, țin să-i mulțumesc lui Dragnea că datorită lui suntem în piață.

– Fiecare a adus de casă ce a putut, suc, cozonac.

3

Foto: Mihuţ Savu/Epoch Times România

Aceasta ar fi a 75-a zi de protest pentru ei. Protestatarii continuă să revină seară de seară în Piaţa Victoriei pentru a ţine aprinsă flacăra „Revoluţiei bunului simţ”.

OUG 13, adoptată de cabinetul Sorin Grindeanu în noaptea de 31 ianuarie, a scos în ultimele luni sute de mii de oameni în stradă.

IMPRESIONANT! Protestul #rezist a continuat chiar si-n Noaptea de Inviere! Guvernul PSD-ALDE trebuie sa plece inainte sa arunce in INFERN tara! was last modified: aprilie 16th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close