Loading...
În anul Centenarului, Videle și Ploieștiul se înfrățesc! Carmen Dan a reacționat prompt la bocetele deputatei PSD Andreea Cosma și îi dă o mână de ajutor! – Circul Politic

În anul Centenarului, Videle și Ploieștiul se înfrățesc! Carmen Dan a reacționat prompt la bocetele deputatei PSD Andreea Cosma și îi dă o mână de ajutor!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a chemat-o marți dimineață în audiență pe deputata PSD Andreea Cosma, după ce aceasta a făcut un apel la ministru și s-a plâns că a primit mesaje de amenințare.

„Am fost chemată astăzi la ora 10.00 de către doamna ministru Carmen Dan. Ieri am făcut un apel public către doamna ministru pentru că am primit mesaje de ameninţare. În calitate de demnitar al statului român, am cerut ajutor. Doamna ministru a reacţionat prompt şi m-a îndrumat către IGPR, unde să fac o plângere. Astăzi am fost să depun plângerea la IGPR, care e competentă să facă cercetări”, a declarat Andreea Cosma.

Deputatul PSD a susținut, luni seară, la Antena 3, că a primit mesaje de amenințare pe telefonul personal.

Deputata PSD Andreea Cosma a mai declarat luni că regretă că acuzaţiile la adresa unor procurori anticorupţie pun într-o lumină proastă DNA, deoarece susține această instituție. Ea a adus de-a lungul timpului mai multe acuzații fostului procuror Mircea Negulescu.

Fratele ei este condamnat în primă instanță la cinci ani de închisoare cu executare, iar tatăl ei la opt ani de închisoare cu executare. De altfel, și ea este acuzată de complicitate la abuz în serviciu, în formă continuată. Andreea Cosma a mai afirmat că a apărut la televizor ca să-i apere pe cetăţenii din Prahova, lucru pe care nu poate să-l facă din Parlament.

Sursa: b1.ro

În anul Centenarului, Videle și Ploieștiul se înfrățesc! Carmen Dan a reacționat prompt la bocetele deputatei PSD Andreea Cosma și îi dă o mână de ajutor! was last modified: februarie 20th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close