In ce hal am ajuns. Gabriel Oprea ii da lectii de onoare lui Liviu Dragnea!

492

Fostul vicepremier si presedinte al UNPR, Gabriel Oprea a reintrat in politica si a inceput sa-i dea la temelie lui Dragnea. Mult hulitul Gabriel Oprea ii da lectii de onoare lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a declarat… ”Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellving, nici Pahontu, nici Kovesi, nici Basescu, nici Ponta, nici Oprea, nici altii”, a declarat Liviu Dragnea, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea i-a dat replica sambata, cand a anuntat ca revine in politica si relanseaza UNPR. In trecut, Oprea a spus ca el l-a ajutat pe Dragnea sa ajunga presedinte al PSD. Acum, i-a vorbit lui Dragnea despre onoare.

”Onoarea costa si va fi intotdeauna cel mai important reper in viata si in activitatea mea profesionala. Am aflat ca in politica din Romania nu este nevoie de onoare, nu este apreciat faptul ca esti serios si te tii de cuvant. Sigur ca am inteles ca onoarea in politica este considerata naivitate”, a afirmat Gabriel Oprea intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul UNPR.