Mai mult

  ”In judetul Teleorman (si nu doar acolo) nu exista institutii ale statului care sa nu fie in buzunarul anturajului presedintelui PSD, Liviu Dragnea”!

  9,533FaniÎmi place

  Stefan Mako, unul dintre autorii investigatiei Rise Project care a scos la lumina afacerile de un milion de euro ale lui Liviu Dragnea, relateaza cu ce s-a confruntat in timp ce se documenta.

  Mako spune ca niciodata nu a intalnit „atata frica”, fiind vorba nu numai de oameni simpli, ci si de membri de partid sau parlamentari.

  „Nu am intalnit niciodata atata frica, de la oameni simpli carora le arde limba, dar si-o vara adanc in stomac sa nu le ramana gol, pana la membri de partid sau parlamentari care nu vor sa-si deranjeze pozitiile. Daca nu exista o revolta generala probabil ca nu am fi obtinut niciodata unele documente publice de la diferite institutii ale statului.

  Subliniez publice, pentru ca in judetul Teleorman (a nu se citi ca doar acolo) nu exista institutii ale statului care sa nu fie in buzunarul anturajului presedintelui PSD. De altfel, acest tip de fidelizare asigura baronilor locali cea mai sigura metoda de a pastra controlul banilor publici. Aparatul de stat este plin de pozitii ocupate de prieteni, rude sau chiar dusmani tinuti aproape tocmai din acest motiv.

  Oamenii liberi sunt putini. Si mai putini sunt pregatiti sa-si riste pozitia sociala ca sa se intoarca impotriva Judetului Dragnea. Unii dintre ei au facut-o, datorita lor am reusit sa aducem cate ceva la lumina.

  Probabil vor ramane anonimi pentru mult timp, dar sper sa fie un exemplu de curaj si pentru alti cetateni din Teleorman. Pentru cetateni in general”, a scris Stefan Mako pe Facebook.

  Jurnalistii Rise Project au dat publicitatii recent o investigatie din care rezulta ca din conturile lui Liviu Dragnea a disparut peste un milion de euro, incasat de la un om de afaceri care s-a sinucis. Intrebat ce a facut cu banii, Dragnea a raspuns in batjocura ca a cumparat cocotieri, scrie aktual24.ro.

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...