Loading...
”In momentul asta m-am enervat! O sa fac tot ce tine de mine!” Un fost ministru din cabinetul Ciolos anunta ca va candida la viitoarele alegeri locale! – Circul Politic

”In momentul asta m-am enervat! O sa fac tot ce tine de mine!” Un fost ministru din cabinetul Ciolos anunta ca va candida la viitoarele alegeri locale!

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii in cabinetul Dacian Ciolos, a anuntat vineri, la Rock FM, ca va candida la viitoarele alegeri locale din 2020, cand vor avea loc alegeri parlamentare si locale.

„Da, in momentul asta m-am enervat suficient. O sa fac tot ce tine de mine”, i-a raspuns Vlad Voiculescu lui Razvan Exarhu in emisiunea „Morning Glory”,.

Vlad Voiculescu, 35 de ani, a initiat „reteaua citostaticelor”, alcatuita din voluntari care timp de mai multi ani au transportat in Romania, fara sa solicite niciun beneficiu material, medicamente esentiale in tratamentul cancerului, care nu se gaseau deloc in spitalele si farmaciile romanesti.

Vlad Voiculescu este implicat in mai multe proiecte sociale in special in domeniul sanatatii. El este initiatorul MagiCAMP si a fost vicepresedinte si trezorier al European Cancer Patient Coalition.

La Viena a locuit timp de 14 ani unde a absolvit cursurile de licenta si master ale Vienna University of Economics and Business Administration si a acumulat o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar. Ultima pozitie detinuta inaintea numirii la Finante a fost de vicepresedinte in cadrul Diviziei de Finantari de Infrastructura a Erste Group Bank AG.

Sursa: Digi24

”In momentul asta m-am enervat! O sa fac tot ce tine de mine!” Un fost ministru din cabinetul Ciolos anunta ca va candida la viitoarele alegeri locale! was last modified: martie 30th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close