În prag de Congres, se coace o răscoală în PSD împotriva lui Dragnea și a acoliților săi: ”Oricine are o condamnare, are și o problemă!”

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni, intrebat daca secretarul general al PSD, Marian Neacsu, ar fi un posibil candidat la functia de presedinte executiv, in conditiile in care acesta are o condamnare definitiva, ca „oricine are o condamnare, are si o problema”.

Reamintim ca si Liviu Dragnea are o condamnare definitiva la doi ani de inchisoare cu suspendare.

„N-am auzit pana acum de vreo candidatura ca presedinte executiv a domnului Neacsu. Sigur, unele organizatii si-au exprimat sustinerea sau ideea de a sustine si de a propune, dar nu s-a discutat despre acest lucru”, a spus Buzatu.

Intrebat daca Marian Neacsu poate candida la functia de presedinte executiv, in conditiile in care acesta are o condamnare definitiva, el a raspuns: „Oricine are o condamnare, are si o problema, sa fim seriosi”.

Neacsu este considerat „mana dreapta” alui Dragnea in PSD.

In februarie 2016, Marian Neacsu a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese din motiv ca si-a angajat fiica la biroul parlamentar. Dupa ce a fost condamnat, Neacsu nu a mai candidat pentru un al treilea mandat, dar a ramas secretarul general al PSD.

Sursa: aktual24.ro

În prag de Congres, se coace o răscoală în PSD împotriva lui Dragnea și a acoliților săi: ”Oricine are o condamnare, are și o problemă!” was last modified: martie 5th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre