Loading...
In prima vizita in tara, Dancila a incercat sa impresioneze audienta vorbind fara traditionalele fituici! Dar a ucis limba romana la fiecare cuvant! – Circul Politic

In prima vizita in tara, Dancila a incercat sa impresioneze audienta vorbind fara traditionalele fituici! Dar a ucis limba romana la fiecare cuvant!

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, joi, intr-o vizita oficiala in Dambovita. Este prima vizita in tara, de la preluarea mandatului in fruntea Executivului. Premierul a sustinut un discurs fara sa citeasca de pe foaie, cum ne-a obisnuit pana acum, astfel incat a comis greseli gramaticale grave.

Intr-un discurs pe care l-a sustinut la Consiliul Judetean Dambovita, in fata primarilor si oficialitatilor din judet, Dancila a incercat sa impresioneze asistenta vorbind liber. Mare greseala, a comis o serie de erori grave de limba romana. Intr-o singura fraza a reusit sa comita mai multe dezacorduri ucigatoare.

„Am toata increderea ca echipa care am venit vor gasi solutii si cred ca cu aceste solutii veti rezolva o parte din problemele care le aveti”, a declarat Dancila. Varianta corecta, in limba romana, ar fi fost urmatoarea: „Am toata increderea ca echipa cu care am venit va gasi solutii si cred ca cu aceste solutii veti rezolva o parte din problemele pe care le aveti”.

Vezi video de la minutul 1.50:

Dancila a fost insotita de mai multi ministri, precum Paul Stanescu, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici. Ministrul Finantelor era vadit jenat cand a auzit cum se chinuie Dancila sa vorbeasca in limba romana.

Sursa: aktual24.ro

In prima vizita in tara, Dancila a incercat sa impresioneze audienta vorbind fara traditionalele fituici! Dar a ucis limba romana la fiecare cuvant! was last modified: martie 24th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close