In PSD-ALDE fiecare-i cu obsesia lui! Toader o tine una si buna: cererea sa de revocare a sefei DNA e justificata!

334

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a criticat-o din nou pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA. Toader a sustinut ca scandalul protocoalelor secrete a demonstrat, inca o data, ca solicitarea sa de revocare a sefei DNA este justificata.

Toader a relatat, la Antena 3, ca dupa prezentarea publica a evaluarii a vorbit cu o persoana din sistemul judiciar, care i-a spus ca lucrurile sunt mai grave decat reiese din evaluare. „Mi-a spus: sa nu va suparati, dar ceea ce ati prezentat in 20 de puncte reprezinta o mica parte din adevarul care nu este cunoscut. M-am uitat lung, nu l-am contrazis, nu l-am aprobat, dar realitatea celor petrecute ulterior confirma ca realitatea e mult mai complicata decat cele pe care le-am scris in raportul de evaluare”.

Ministrul Justitiei s-a aratat socat de explicatiile pe care le-a dat Kovesi legat de conflictele institutionale asupra carora CCR s-a pronuntat.

„Eu am crezut ca nu aud bine cand spunea ‘De unde sa stiu eu ce va decide CCR?’, la primul conflict, la decizia 68. Spuneam atunci ca din anul I de facultate. Nu trebuie sa spuna Curtea, trebuie sa stii tu, ca de asta te-ai pregatit ca jurist. Presupunem ca prima data nu ai stiut, dar dupa prima decizie, cel de-al doilea, al treilea conflict?”, a mai afirmat Tudorel Toader.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos