În PSD, bărbații fac legea cu pumnul, femeile… parada modei! În ministerele Guvernului PSD e invazie de sexy-consiliere!

547

Sunt tinere, sunt frumoase și în cele mai multe cazuri le recomandă vocea și talentul. Guvernul s-ar putea trasforma lejer într-o paradă de modă, dacă toate consilierele miniștrilor ar decide să facă un astfel de concurs.

Secretarul de stat de la Ministerul Agriculturii, Alexandru Dănuţ Potor, a ţintit cel mai sus. Acesta nu se poate lipsi de expertiza fostei Miss Universe România din 2011.

Dincolo de calităţile fizice, Maria Larisa Popa este farmacist şi dealer de artă. Pe lângă funcţia de consilier, ea ocupă şi postul de administrator în Telecomunicaţii CFR SA.

Iolanda Anamaria Babău este consilier personal la cabinetul ministrului Sănătăţii, încă din luna august. Tânăra care nu pierde nicio ocazie de a poza în ipostaze sexy este tot din Bihor, ca şi ministrul Florian Bodog. Mama acesteia, Stela Babău, vicepreşedinte PSD Bihor, a candidat în 2016, alături de Bodog, pentru un post de senator.

Şi ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, şi-a adus din Braşovul natal o consilieră sexy. Maria Adela Diaconu este o fostă jucătoare de tenis, jurnalistă de modă şi vedetă TV de fashion şi lifestyle în Braşov. Adela Diaconu a scris pe contul său public, de politician PSD, că „Toţi se pricep la modă, politică şi fotbal”.

Cea mai bine plasată este însă Cristina Ionela Tărteaţă, care a ajuns secretar de stat în Ministerul Turismului. Tânăra are o ascensiune politică de invidiat. A fost consilier în Comisia Transporturi şi Energie din Senat şi consiliera vicepreşedintelui Senatului.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos