Loading...
În studioul Antena 3 se vorbește deja tot mai răspicat despre următorul pas al borfașilor din PSD, suspendarea lui Iohannis: ”Nu poate rămâne în funcție!” – Circul Politic

În studioul Antena 3 se vorbește deja tot mai răspicat despre următorul pas al borfașilor din PSD, suspendarea lui Iohannis: ”Nu poate rămâne în funcție!”

Avocatul Ingrid Mocanu, una dintre prezentele constante la Antena 3, a cerut, vineri, suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis daca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi nu va fi demisa din functie.

„Un presedinte care nu respecta Constitutia nu poate sa ramana in functie. Un presedinte care tolereaza in functie un procuror care incalca Constituia atunci nu respecta Constitutia”, a strigat Ingrid Mocanu la Antena 3, in timpul unui dialog in contradictoriu cu Serban Nicolae.

Mocanu a fost condamnata recent la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul ANRP.

Procurorii DNA au dispus, in aprilie 2015, trimiterea in judecata a opt persoane care, la data faptelor, faceau parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor, precum si a patru inculpati care aveau calitatea de experti evaluatori autorizati.

In fata instantei au ajuns fostii deputati Marko Attila si Theodor Nicolescu, fostul presedinte al ANI Horia Georgescu, Ingrid Zaarour, Mihnea Remus Iuoras, Ingrid Luciana Popa-Mocanu, Remus Virgil Baciu si Constantin Catalin Canangiu. De asemenea, au fost trimisi in judecata expertii evaluatori Gheorghe Visoiu, Alexandru-Florin Hanu, Neculai Nistor si Dorin-Cornel Drula.

Sursa: aktual24.ro

În studioul Antena 3 se vorbește deja tot mai răspicat despre următorul pas al borfașilor din PSD, suspendarea lui Iohannis: ”Nu poate rămâne în funcție!” was last modified: februarie 23rd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close