În timp ce Firea profită de fiecare fulg de nea pentru a-și crește cota de popularitate, la Cluj, Boc pune mâna pe lopată și ajută la deszăpezirea unui bulevard central!

426

Primarul Clujului a fost surprins într-o ipostază cel puțin interesantă. Nemulţumit de modul în care s-au descurcat în cursul săptămânii angajaţii firmelor de deszăpezire, Emil Boc s-a gândit să ia problema în propriile mâini.

Pe Facebook, Fancsali Tamas a adăugat fortografii cu mesajul: Acum, uitându-mă afară pe geam de la lucru văd muncitori care curăță trotuarul de zăpadă în Piața Unirii, printre ei muncind greu este un om care este un exemplu de primar, Dl. Emil Boc doamnelor și domnilor!

La început de săptămână, primarul a fost taxat de PSD Cluj pentru modul în care au fost deszăpezite drumurile din oraş după primele ninsori.

Edilul a declarat ulterior, în cadrul matinalului Realitatea FM Cluj: „Nici eu nu sunt mulțumit de intervenția pe care au avut-o firmele de deszăpezire ieri. Dacă în partea de material antiderapant, lucrurile au fost în regulă, partea care a ținut de curățarea șoselei, de pregătire a transportului în comun și a traficului de dimineață a lăsat de dorit. O am un raport complet peste două zile, pentru că există GPS pe fiecare mașină, se verifică toată intervenția și dacă nu au fost efectuate conform contractului acele servicii nu vor fi decontate și se vor aplica și sancțiuni. Într-adevăr, ieri dimineață, o bună parte din drumuri nu erau curățate. Ei (firmele de deszăpezire, n. red.) s-au prevalat de o prevedere din lege care spune că obligaţia legală este ca, din momentul în care se termină ninsoarea, au trei ore la dispoziţie să facă străzile curate, începând cu urgenţa 1.”

Vremea rece şi nincorile continuă în Cluj-Napoca şi la finla de săptămână.

Sursa: ziuadecluj

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos