In timp ce in programul de guvernare apar tot mai multe fisuri, iar liderii PSD se cearta ca la usa cortului, un nou scandal sta sa izbucneasca: “ciuma sorosista s-a infiltrat in PSD. Slugile lui Soros trebuie eliminate!”

480
Fostul deputat PSD şi doctorand la Academia SRI Ninel Peia face, pe blogul său, un apel disperat la colegii săi “patrioţi” de partid să se cureţe de cei pe care el îi numeşte oamenii lui Soros, scrie evz.ro.

“În urma cercetărilor pe care le-am făcut, am identificat  21 de senatori,deputaţi şi demnitari PSD adepţi ai ideologiei lui SOROS! Şi mai am zece pe o listă pe care o voi analiza cât de repede…

Problema nu sunt numai aceşti 21 de ticăloşi perfizi, ci sutele,  miile de infiltraţi deja în companiile de stat, pe post de specialisti de vază, sau chiar ca nişte simpli  consilieri ai multor demnitari. Practic, sunt peste tot!”, scrie Ninel Peia îngrijorat că ciuma sorosistă s-a infiltrat în PSD” ca şi în celelalte partide.

Mai mult, Peia trage un ultim semnal de alarmă: “Şi slugile lui SOROS lucrează neîntrerupt, ca termitele, ca boala într-un organism sănătos.

Ei subminează economia, sapă România, promovează globalismul şi distrugerea familiei tradiţionale. Neîntrerupt, neobosit, fără milă.

Sorosiştii acţionează ca o sectă ce se închină unui zeu păgân, ascuns şi demonic. Ca un organism al terorii, ca o tumoare. Aceasta fac şi în PSD”.

“Încă nu e târziu, mizeriile de slugi năimite de SOROS trebuie alungate din PSD şi din structurile de stat. Nu vă lăsaţi păcăliţi de diplomele la adăpostul cărora visează să rupă România în câte bucăţi vor inamicii noştri de pretutindeni.

Începeţi marea curăţenie, altfel veţi sfârşi precum celelalte formaţiuni politice: sclavi ai lui SOROS.

Dacă nu reuşiţi să spălaţi partidul de ticăloşii lui SOROS, nu vă veţi alege decât cu dispreţul românilor şi blestemul strămoşilor nostri!Fiţi, măcar acum, demni de încrederea românilor!”, încheie Peia articolul de AICI.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos