In timp ce multi pleaca de buna voie, Catalin Radulescu ar putea fi exclus din PSD! Dragnea spune ca acesta a adus un PREJUDICIU IMENS partidului!

492

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este „foarte putin probabil” ca deputatul Catalin Radulescu sa mai ramana in PSD, in conditiile in care afirmatiile sale privind protestatarii sunt „de o gravitate foarte mare”, motiv pentru care el le va propune colegilor sanctiunea maxima.

„Nu putem sa ne prefacem ca declaratiile dumnealui au fost niste glume sau ca nu sunt importante. Am vorbit cu colegii mei, intr-un termen rezonabil o sa avem o intalnire, nu o sa facem un Comitet Executiv doar pentru acest caz, dar, din punctul meu de vedere, este foarte putin probabil ca Catalin Radulescu sa mai ramana cu noi, cel putin pentru o perioada„, a afirmat Liviu Dragnea, vineri, intr-o conferinta de presa la Resita.

Liderul PSD a mai spus ca declaratiile lui Catalin Radulescu sunt „de o gravitate foarte mare”, motiv pentru care le va propune colegilor „sanctiune maxima” in cazul deputatului, scrie ziare.com.

„Afirmatiile sunt de o gravitate foarte mare, dincolo de alte excese pe care le-a mai avut. Sa spui ca posesor legal de arme de foc ca esti dispus sa le folosesti, in primul rand nu stiu daca mai poate ramane detinator, nu e treaba mea, ca nu Parlamentul se ocupa de asta, probabil ca alte structuri, MAI, Politie. Nu poate fi trecut cu vederea si eu sunt dispus sa propun colegilor mei sanctiunea maxima”, a conchis presedintele PSD.

La randul sau, presedintele PSD Arges, Serban Valeca, a afirmat, vineri, ca declaratiile deputatului Catalin Radulescu au adus „un prejudiciu imens” PSD, insa pana acum filiala nu a convocat Biroul Permanent Judetean pentru a discuta atitudinea acestuia pentru ca a avut alte prioritati.

„Imens. Imens prejudiciu. Este evident, ca suntem oameni seriosi. Dar la lucruri de procedura v-am spus ca nu am demarat nicio procedura, pentru ca le prioritizez si eu. (…) Nu am demarat nimic, pentru ca mai important mi s-a parut sa discutam problemele de sanatate ale judetului decat declaratiile domnului deputat. (…) A fost mult mai important decat sa convoc Biroul Permanent pentru fel de fel de discutii de-astea de circ sa facem o chestie serioasa. Nu am avut timp sa ma intalnesc nici cu conducerea partidului (…) miercuri ma intalnesc cu conducerea partidului, sa vedem ce se decide, daca va fi analiza la nivel central”, a mai spus Serban Valeca.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis, marti, dosar penal in cazul declaratiilor deputatului PSD Catalin Radulescu si face cercetari pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

De asemenea, dupa declaratiile lui Catalin Radulescu ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui alungati cu tunurile cu apa si cele referitoare la mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie, pe care este pregatit sa o foloseasca din nou, trei persoane din judetul Arges au solicitat Parchetului Curtii de Apel Pitesti sa se autosesizeze.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos