Mai mult

  In vremurile PSD-iste nu conteaza ce stii, ci pe cine stii! Fostul sot al Olgutei ne da o mostra de „competenta PSD-ista” care il propulseaza direct la sefia ASF, cu un salariu de 14.000 euro pe luna!

  9,521FaniÎmi place

  Fostul sot al Liei Olguta Vasilescu, Ovidiu Wlassopol, in prezent consilier al unui dintre vicepresedinti va ocupa pozitia de prim-vicepresedinte in noua structura de la varful ASF, scrie aktual24.ro.

  Deciziile au fost luate ieri de comisiile reunite de buget finante, Badea obtinand o majoritate clara de voturi pentru instalarea sa in functiei, in vreme ce Wlassopol a cumulat 35 de voturi „pentru”, 5 „impotriva” si 6 „abtineri”.

  „Audierea” a fost un simulaccru si pe site-ul de la Camera Deputatilor nu exista nicio inregistrare cu raspunsurile date de fostul sot al Olgutei Vasilescu, punctaza deputatul USR Claudiu Nasui.

  Iata postarea integrala si o inregistrare cu Wlassopol.

  „Luni, in comisia pentru buget, finante si banci au fost audieri pentru conducerea ASF. Pe postul de vicepresedinte a fost numit domnul Ovidiu Wlassopol, fostul sot al doamnei Lia Olguta Vasilescu.

  Din pacate aceasta numire este simptomatica pentru ce vedem la scara larga in tot statul roman. De la prim-ministrul propus si pana jos, toate pozitiile cheie sunt date pe criteriul oportunismului si nu al profesionalismului.

  Am avut o singura intrebare pentru domnul Wlassopol, care, conform CV-ului, lucreaza la ASF de multi ani. O intrebare tehnica pentru cineva care nu a avut tangenta cu domeniul asigurarilor, dar la care ar trebui sa raspunda usor cineva care s-a ocupat de asta in ultimii ani. Va las sa urmariti raspunsul pe care l-am primit si sa judecati singuri pe ce criterii a fost numit in pozitia de vicepresedinte ASF, pozitie din care va incasa un salariu net de ~13,800 de euro pe luna.

  Concluzia, o stiati deja, imparatul este gol. Mai trist este ca probabil a fost intotdeauna gol. Intelegem ca PSD are majoritate si ca va lua toate pozitiile cheie, dar macar sa puna niste oameni care mai inteleg ceva din domeniu pe care vor fi insarcinati sa-l conduca. Altfel sa nu ne miram ca avem problemele pe care le vedem in domenii importante cum sunt asigurarile. Culmea este ca salariile acelea exorbitante au fost puse la acel nivel, chipurile, pentru a-i atrage pe cei mai buni din industrie spre acele pozitii. Ce s-a intamplat, insa, este taman opusul. Si ca sa intelegeti gravitatea problemei, domnul Wlassopol a fost votat de toate partidele mai putin USR si un vot de la PNL.

  PS: un alt lucru pe care il consider grav care s-a intamplat legat de aceasta sedinta a comisiei este ca filmarea sedintei nu se gaseste nicaieri pe site-ul camerei deputatilor. In mod normal toate sedintele sunt filmate si prezente pe site. Dar filmarea acestei sedinte nu mai este de gasit nicaieri. Am intrebat personalul tehnic care mi-a spus ca nu s-a filmat deloc. Sa zicem ca a fost doar o coincidenta. Clipul aceasta il aveti de la o televiziune care a filmat audierile si a fost suficient de amabila incat sa imi dea inregistrarea”, scrie deputatul USR.

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...