Inca o dovada ca pesedistii sufera de mitomanie! Unde era telefonul premierului Dancila in timp ce o apela Presedintele tarii?

Premierul Viorica Dancila a transmis, vineri, prin intermediul purtatorului de cuvant al Guvernului ca informatiile potrivit carora refuza sa ii raspunda a telefon presedintelui Iohannis sunt „minciuni”. Ulterior, Dancila a spus ca, fiind la „Simfonia lalelelor” la Pitesti nu a avut la ea telefonul. Imaginile de la fata locului arata cu totul altceva.

„N-am sa vorbesc despre o discutie privata cu domnul presedinte, daca domnul presedinte vrea sa va spuna, asta este altceva, dar pot sa confirm ca am avut o discutie. Initial nu am raspuns, eram la Simfonia Lalelelor. Nu am avut telefonul, nu am vazut apelul, nu am stiut de aceasta discutie, dar apoi am sunat si am discutat cu dumnealui, ceea ce mi s-a parut un lucru de normalitate”, a declarat premierul Dancila.

Mai multe imagini realizate la Pitesti, chiar in timpul paradei de la „Simfonia lalelelor”, arata ca Dancila a avut tot timpul telefonul in mana.

Foto: Grigorescu Denis/Facebook

Presedintele Iohannis o sunase sa discute cu aceasta despre memorandumul privind transferul ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Sursa: aktual24.ro

Inca o dovada ca pesedistii sufera de mitomanie! Unde era telefonul premierului Dancila in timp ce o apela Presedintele tarii? was last modified: aprilie 21st, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre