Loading...
Încă o figură de ”mare succes” plantată de Dăncilă într-o funcție cheie: Daniela Soroceanu e campion național la concediu medical! – Circul Politic

Încă o figură de ”mare succes” plantată de Dăncilă într-o funcție cheie: Daniela Soroceanu e campion național la concediu medical!

Daniela Soroceanu este, începând de joi, noul prefect al judeţului Neamţ, numită fiind în această funcţie de premierul Viorica Dăncilă. Chiar dacă prefecţii sunt numiţi politic, a avertizat-o cineva pe Dăncilă cu privire la trecutul… medical al Danielei Soroceanu? – se întreabă Vestea.net.

Presa locală dar şi naţională, nota în 2010 că doamna prefect era un adevărat campion naţional în ce priveşte bugetarii de lux aflaţi în concediu medical. La acel moment Soroceanu se afla în concediul medical de 16 luni, adică de un an şi patru luni!

Deşi la vremea respectivă Daniela Soroceanu a invocat diagnosticul „TBC osos” (o boală cruntă care duce aproape la imobilizare la pat), asta nu a împiedicat-o să participe la şedinţele CJ Neamţ, unde era consilier judeţean şi încasa indemnizaţiile de şedinţă.

Iar concediul medical atât de mediatizat a intervenit la începutul anului 2009, după ce Guvernul Tăriceanu a plecat de la Guvernare şi urma schimbarea unor şefi de instituţii. La acel moment, Daniela Soroceanu era şef al Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ, iar suma încasată drept indemnizaţie de concediu medical pentru cele 16 luni a reprezentat un procent aplicat la consistenta leafă pe care o avea pentru funcţia respectivă.

Sursa: b1.ro

Încă o figură de ”mare succes” plantată de Dăncilă într-o funcție cheie: Daniela Soroceanu e campion național la concediu medical! was last modified: martie 16th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close