Inca o minivacanta pentru angajatii de la stat! Guvernul Dancila mai da 2 zile libere bugetarilor in aceasta vara!

Premierul Viorica Dancila a anuntat in sedinta de Guvern de joi ca angajatii din sistemul public vor avea parte de inca o mini vacanta in aceasta vara. Astfel, Guvernul acorda inca doua zile libere angajatilor de la stat, in preajma zilei de 15 august, cand se sarbatoreste ”Adormirea Maicii Domnului”.

Este vorba despre zilele de 16 si 17 august, astfel incat romanii sa poata pleca intr-o mini-vacanta, in conditiile in care dupa 17 august urmeaza weekend-ul. Astfel, bugetarii vor avea in total, in acea saptamana, 5 zile de vacanta.

”Avem astazi o veste buna si pentru angajatii din sistemul public. Vor avea o mini vacanta in a doua parte a lunii august. Pentru ca ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, este zi libera, stabilim ca si 16 si 17 august sa fie zile nelucratoare pentru a oferi astfel romanilor cateva zile de odihna.” – a declarat premierul Viorica Dancila.

Ea a mai precizat ca exista si anumite categorii de bugetari care nu vor beneficia de aceste zile libere.

”Vor face exceptie locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta, precum si magistratii si personalul din instantele judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in zilele de 16 si 17 august si bineinteles participantii la aceste procese.” – a spus Dancila.

Inca o minivacanta pentru angajatii de la stat! Guvernul Dancila mai da 2 zile libere bugetarilor in aceasta vara! was last modified: august 2nd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre