Inca un fake news grosolan marca Gadea! O judecatoare i-a facut plangere penala pentru o fapta deosebit de grava!

Un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj arata ca o judecatoare de la Tribunalul Salaj a denuntat falsificarea propriei semnaturi intr-un document prezentat miercuri seara de Antena 3.

Parchetul arata in comunicat ca judecatoarea Maria-Cristina Stef a depus o plangere pentru fals legata de memoriul prezentat de Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei. Falsul memoriu prezentat la tv denunta presupusele protocoale secrete dintre parchete si SRI.

Comunicatul remis presei de Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj arata ca procurorii au deschis deja un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata, prevazuta de art. 322 alin 1 din Codul Penal.

Procurorii din Salaj mai arata ca falsul memoriu fusese transmis catre urmatparele institutii: Parchetul de pe langa Inalta Curte, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Senat, Guvern si SRI.

Antena 3 a prezentat miercuri seara un document atribuit judecatoarei si a anuntat ca aceasta ar adresat o scrisoare Guvernului in care denunta protocoalele secrete. “La nivelul Tribunalului Salaj, in virtutea colaborarii dintre instanta, Parchet si Serviciul Roman de Informatii, anumite dosare cu infractiuni grave sunt scoase din tribunal si prezentate la Serviciul Roman de Informatii. In cadrul institutiei functioneaza comitetul mixt, format din procurorii Dan Bubuig si Crin Bologa, doamna judecator Claudia Tomsa si dl.col. Marius Noje, seful S.J Salaj (uneori participa si Laurentiu Butiri, seful A.J.F.P. Salaj). Comitetul mixt analizeaza dosarele cu infractiuni grave, subsecvent propunandu-se solutiile care trebuie date. La nivelul judecatorilor sectiei penale hotararile sunt aduse la cunostinta de doamna judecator Claudia Tomsa”, arata documentul atribuit de Antena 3 judecatoarei.

In emisiunea de miercuri seara de la Antena 3 nu a fost prezentat punctul de vedere al magistratului din Salaj.

Iata comunicatul integral al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj:

In urma aparitiei unor informatii in mass-media si mai ales la emisiunea “Sinteza Zilei” din seara zilei de 25.04.2018, Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj este in masura sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

La data de 20.04.2018, doamna judecator Stef Marian-Cristina de la Tribunalul Salaj a formulat o plangere penala fata de autori necunoscuti pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata, prevazuta de art. 322 alin 1 din Codul Penal. Din cuprinsul plangerii rezulta ca autori necunoscuti au formulat un memoriu in numele dansei, contrafacandu-i semnatura. Memoriul a fost inregistrat la mai multe institutii publice printre care Parchetul de pe langa Inalta Curte, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Senat, Guvern si SRI, iar in prezent, in dosarul penal penal nr. 92/P/2018, se fac cercetari pentru identificarea autorilor falsului.

Mihai Gadea a sustinut ca are „originalul” scrisorii, pe care a prezentat-o ca fiind „foarte, foarte tare”, „absolut devastatoare”.

Aceasta presupusa scrisoare a fost prezentata de Mihai Gadea la emisiunea sa, Sinteza Zilei, ca „Breaking News”.

„O scrisoare cu informatii de o gravitate aparte”, a sustinut Mihai Gadea, vorbind despre protocolul incheiat intre SRI si Parchetul General.

„Eu ceva mai grav de atat nu am citit cred niciodata pe un caz punctual”, a continuat Gadea, dupa care a prezentat pe ecran o scrisoare fara antet, adresata Guvernului Romaniei.

„E foarte, foarte tare, e absolut devastatoare”, a clamat el, dupa care a intrebat regia daca a sters datele personale din scrisoare, pretinzand ca are „documentul original”.

Judecatoarea depusese insa plangere penala pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata inca din 20 aprilie, dupa cum arata un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj publicat joi.

Sursa: comisarul.ro

Inca un fake news grosolan marca Gadea! O judecatoare i-a facut plangere penala pentru o fapta deosebit de grava! was last modified: aprilie 26th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre