Inca un PROCES impotriva Antena 3, dupa ce Mihai Gadea i-a facut PRAF familia consilierei USR care a facut publice ABUZURILE lui FIREA din Primaria Capitalei!

982
Consilierul general Ana Maria Ciceala (USR) acuza Antena 3 ca l-a atacat pe nedrept pe tatal ei si anunta ca va da in judecata postul condus de Mihai Gadea.

„PSD este furibund dupa ce am aratat opiniei publice cum se comporta primarul sau Gabriela Firea, viceprimarul sau si consilierii sai in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

In aceasta seara m-au atacat prin Antena 3, sugerand ca tatal meu ar fi proprietarul unei firme din domeniul serviciilor de sanatate, cand el este un simplu angajat al acestei firme, care nu a avut si nu are atributii in incheierea contractelor.

Voi da in judecata Antena 3″, a scris Ana Ciceala pe Facebook.

Ana Maria Ciceala a fost prezenta, vineri, la Realitatea TV unde a scos in evidenta abuzurile primarului Gabriela Firea si ale consilierilor PSD.  Ea a fost atacata  fizic de consilierul Petre Chirica pentru ca filma modul in care viceprimarul Aurelian Badulescu (PSD) i-a agresat verbal o colega.