Încă unul din PSD care nu se poate exprima altfel decât înjurând ca la ușa cortului: ”Pupați-i în cur pe USR-iștii lui Soroș!”

176

Se pare că Șerban Nicolae, Eugen Nicolicea, Codrin Ștefănescu sau Nicolae Bacalbașa nu sunt exemple izolate de PSD-iști certați cu bunul simț. Dragoș Bîrlădeanu, ceva mai puțin cunoscut parlamentar PSD de Vrancea, se alătură minților luminate ale Partidului Social-Democrat, care nu se pot exprima altfel decât jignind.

Jurnalistul Sebastian Oancea a trimis tuturor parlamentarilor PSD câte un SMS cu mesajul: ”#hoților #văvedem #corupțiaucide”. Dragoș Bîrlădeanu n-a fost tocmai încântat și i-a răspuns lui Oancea cu SMS-ul: ”Du-te și pupă-i în cur pe USR-iștii lui Soros care vând țara!”. Faptul că parlamentarul PSD își primește salariul din banii cetățenilor se pare că nu l-a împiedicat câtuși de puțin să aibă o asemenea reacție.”

Limbaj de parlamentar #PSD de Vrancea, după ce le-am trimis tuturor parlamentarilor PSD câte un sms cu mesajele din imagine. Domnul Dragoș Bîrlădeanu. Un elevat, un stilat, crescut la școala lui Oprișan. Și prompt cu răspunsul. La prezidențiale, domnul Bîrlă le spunea oamenilor că Iohannis le va vinde copiii în străinătate. Acum are altă placă”, a scris Sebastian Oancea, pe Facebook.