INCENDIAR! TESTAMENTUL lui ADRIAN NASTASE! Fiul sau il face public!

651


Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, care s-a împuşcat aseară, a postat un mesaj pe site-ul de socializare Facebook în care anunţă că mâine va citi “testamentul public” al tatălui său.

„Voi citi mâine, de ziua tatălui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lăsată de dânsul….”un fel de testament public”, anunţă pe Facebook Andrei Năstase.

Momentul este ales special, mâine fiind ziua de naştere a lui Adrian Năstase, acesta împlinind 62 de ani.

“Doresc să mi se alăture toţi cei care, trecând peste raţiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, înainte, tatăl şi nu politicianul Adrian Năstase.
Cred că tata are acum, mai mult ca niciodată, nevoia să ştie că nu este singur. Să simtă de această zi a lui când, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea împlini 62 de ani de viaţă că încă sunt oameni care-l privesc ca noi…..”, a scris pe Facebook Andrei Năstase.

Fiul cel mare are şi un mesaj de susţinere pentru tatăl său, dedicându-i şi o poezie de Adrian Păunescu “Colind pentru tata bolnav”.

“Îmi revin în memorie, în aceste momente grele, îndemnurile tatălui meu. Citeşte! Citesc acum tata! Acum când, îmi doresc să fac orice, să vii acasă sănătos! Mi-au zburat gândurile către marele prieten şi poet Adrian Paunescu…”, a scris pe peretele său Andrei Năstase.

  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos