Incep ZILE GRELE pentru ALDE: demisii in lant la filiala Sector 1 – ”Am decis sa demisionez pentru ca ALDE promoveaza populismul!”

503

Scandal în ALDE. Mai mulți colaboratori ai lui Daniel Constantin și-a anunțat, vimeri, demisia din filiala Sector 1. Secretarul coordonator ALDE Sector 1 a reacționat, afirmând că demisiile nu influențează în nicio măsură activitatea filialei, ci, din contră, oferă filialei ALDE Sector 1 perspectiva de a crește și de a se consolida în singura opțiune pentru liberalii din Sectorul 1, scrie libertatea.ro.

Co-președintele ALDE sector 1, Răzvan Mitu, împreună cu fosta echipă conservatoare, și-au anunțat, vineri, demisia din toate funcțiile pe care le dețineau în ALDE, ca urmare a acțiunilor întreprinse de Călin Popescu Tăriceanu la conducerea partidului.

Mitu a susținut că ALDE a eșuat ca proiect politic și că nu îi poate reprezenta cu adevărat pe cei care au convingeri și viziuni liberale. ‘‘Am decis să demisionez din ALDE pentru că acest partid, după întâmplările din ultimele două luni, și-a pierdut în mod definitiv busola. Viziunea mea politică se desparte în mod categoric de cea a echipei de conducere a ALDE, care promovează populismul în locul unei politici liberale autentice. Mă alătur lui Daniel Constantin și voi milita pentru principiile în care cred, pentru a veni în sprijinul oamenilor de afaceri cu idei și propuneri care să genereze mai multă încredere și predictibilitate în economie’’, a subliniat Răzvan Mitu.

ALDE spune că filiala Sector 1 rămâne o echipă puternică și unită în jurul președintelui Călin Popescu-Tăriceanu

ALDE a reacționat, transmițând că Răzvan Mitu și Cristian Cosmin au figurat în funcțiile de conducere ale filialei fiind impuși de către Daniel Constantin.

”Cei doi au fost prezențe răzlețe în cadrul ședințelor filialei ALDE Sector 1, iar contribuția acestora pentru filială a fost inexistentă. (..) Facem precizarea că domnul Mitu a acționat pe parcursul întregului său mandat în funcție de directivele primite de la Daniel Constantin, fără a fi interesat de problemele filialei sau ale locuitorilor din Sectorul 1. De asemenea, domnul Mitu a dorit în mai multe rânduri să părăsească scena politică, însă a fost întotdeauna obligat de Daniel Constantin să rămână în funcție. Această atitudine dovedește lipsa de asumare a responsabilității din partea lui Răzvan Mitu, dezinteresul său total față de problemele cetățenilor din Sectorul 1 și servilismul față de Daniel Constantin. Referitor la Cristian Cosmin, acesta a fost impus de către Daniel Constantin în funcția de vicepreședinte al filialei, la fel cum a fost impus și în toate funcțiile pe care le-a deținut de-a lungul timpului. Legătura lui Cristian Cosmin cu filiala ALDE Sector 1 a fost una inexistentă”, a mai transmis filiala ALDE Sector 1.

ALDE Sector 1 rămâne o echipă puternică și unită în jurul președintelui Călin Popescu-Tăriceanu. Demisiile apropiaților lui Daniel Constantin nu influențează în nicio măsură activitatea filialei, ci, din contră, oferă filialei ALDE Sector 1 perspectiva de a crește și de a se consolida în singura opțiune pentru liberalii din Sectorul 1, se mai arată în comunicatul ALDE.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos