Loading...
Încercare eșuată a Olguței de-ai atrage pe românii plecați înapoi în țară: ”Sunt tot mai multe cazuri de sclavie în Italia, de exemplu, mai bine s-ar întoarce în România!” | Circul Politic

Încercare eșuată a Olguței de-ai atrage pe românii plecați înapoi în țară: ”Sunt tot mai multe cazuri de sclavie în Italia, de exemplu, mai bine s-ar întoarce în România!”

La fermele agricole din sudul Italiei sunt foarte multe cazuri de sclavie, iar românii s-ar putea întoarce în țară pentru că statul român le-ar putea oferi oricând locuri de muncă, a declarat ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu.

Declarațiile vin în contextul în care România începe să aibă probleme cu forța de muncă, iar în străinătate sunt plecați peste 3 milioane de români.

“Îi descoperă carabinierii din când în când, sunt foarte multe cazuri la fermele agricole. Situația este gestionată de Ministerul românilor de pretutindeni. Cu certitudine putem să îi primim oricând și să le oferim locuri de muncă”, a afirmat ministrul Muncii.

Totodată, Olguța Vasilescu a mai spus că începem să avem o mare problemă cu lipsa șoferilor de camion, din cauza că mulți pleacă în UE, pentru salarii mai mari.

Încercare eșuată a Olguței de-ai atrage pe românii plecați înapoi în țară: ”Sunt tot mai multe cazuri de sclavie în Italia, de exemplu, mai bine s-ar întoarce în România!” was last modified: noiembrie 27th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close