INCREDIBIL! Dragnea se simte ”hartuit” de Kovesi – ”Nu cred ca mai e un secret pentru cineva ca sunt tinta acestei doamne!”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, că el reprezintă „o țintă” pentru șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și că se așteaptă să fie audiat „pentru tot ce se întâmplă în țară, și dacă plouă”, scrie evz.ro.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie audiat în dosarul referitor la Tel Drum, Dragnea a răspuns că „mă aştept să fiu audiat de dna Kovesi pentru orice se întâmplă în ţara asta, şi dacă plouă. Nu cred că mai e un secret pentru cineva că sunt ţinta acestei doamne de foarte mult timp. N-am nicio legătură cu Tel Drum. Despre Tel Drum se vorbeşte de 12 ani de zile şi nu cred că mai e cineva copil care să creadă că anchetele care au apărut făcute de diverse site-uri au fost ca rezultat al cercetării acelor site-uri. Au fost date informaţii din interiorul DNA ca să aibă motiv să înceapă acele anchete. Ar fi a 10-a, 15-a, a 20-a anchetă despre acea societate. N-am nicio legătură cu acea societate, dar m-am cam săturat”.

Întrebat ce arme are pentru a se „lupta” cu aceste presupuse atacuri la adresa sa, liderul social-democrat a răspuns: „ce arme, că n-am pistoale? N-am decât partidul şi Parlamentul, atât”.

„Eu înţeleg că am legătură cu tot ce se întâmplă în România, nu numai în Teleorman, în general. Am înţeles că o doamnă la o televiziune mărturisea ce presiuni şi ameninţări a avut să spună ceva despre mine, orice. Înţeleg că aşa se fac anchetele în România. Sigur că asta pare deja o banalitate, deci nu se mai pune problema de anchete corecte, de a respecta procedurile. Dna Pătru am citit şi vreau să vă spun că m-am îngrozit”, a adăugat Liviu Dragnea.

INCREDIBIL! Dragnea se simte ”hartuit” de Kovesi – ”Nu cred ca mai e un secret pentru cineva ca sunt tinta acestei doamne!” was last modified: iulie 14th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre