Loading...
Îndrăznește să crezi! Un criminal eliberat cu ”mica grațiere” a lui Toader a violat un bătrân în vârstă de 80 de ani! – Circul Politic

Îndrăznește să crezi! Un criminal eliberat cu ”mica grațiere” a lui Toader a violat un bătrân în vârstă de 80 de ani!

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea Soleşti, judeţul Vaslui, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost violat de un alt bărbat în vârstă de 54 de ani, proaspăt beneficiar al amnistiei lui Tudorel Toader.

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat autorul ca fiind un recidivist condamnat pentru omor eliberat din închisoare în toamna anului trecut, scrie Adevărul. Potrivit datelor preliminarii ale anchetei, vineri seară, victima a invitat bărbatul de 54 de ani la domiciliul său pentru a-l servi cu băuturi alcoolice.

Ulterior, agresorul i-a cerut bătrânului să întreţină relaţii sexuale, însă cum acesta a refuzat s-a năpustit asupra sa, batjocorindu-l. Urmare a leziunilor suferite, octogenarul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale.

Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: b1.ro

Îndrăznește să crezi! Un criminal eliberat cu ”mica grațiere” a lui Toader a violat un bătrân în vârstă de 80 de ani! was last modified: ianuarie 15th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close