INITIATIVA SCANDALOASA! Parintilor li se interzice sa-si duca copii minori la proteste printr-un CONTRACT educational!

621

Directorii scolilor au primit ordin sa le inmaneze parintilor cu copii minori un „Contract educational” in care se afla cel putin un paragraf scandalos.

Astfel, printre multe obligatii pe care partintii trebuie sa si le asume sa afla si o interdictie revoltatoare: „Beneficiarul direct, (elevul) are obligatia de a nu organiza/participa la actiuni de protest”.

Documentul a fost dat publicitatii de jurnalistul Grigore Cartianu.

„Parinti, nu semnati o asemenea porcarie! Am primit mai multe semnale ca parintii sunt chemati la scoala sa semneze un Contract educational pentru copiii lor minori.

La Art. 3. alineatul l), e trecuta o nerozie izvorata parca din tartacuta lui Codrin Stefanescu sau a Olgutei Vasilescu: „Beneficiarul direct, (elevul) are obligatia de a nu organiza/participa la actiuni de protest”.

Adica, daca mergi cu parintii in Piata Victoriei, ai incalcat Contractul educational si vei fi pedepsit la scoala. La fel, daca protestezi impotriva unui profesor abuziv. Asa ceva e posibil doar intr-o dictatura!”, a scris Cartianu pe Facebook, citat de aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos