Mai mult

  Dan Diaconescu intentioneaza sa cumpere CFR Marfa!

  9,521FaniÎmi place

  18 diaconescuDan Diaconescu intentioneaza sa cumpere o alta companie de stat, dupa esecul cu Oltchim, acum punand ochii pe CFR Marfa.

  Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a anuntat ca va participa la licitatia pentru privatizarea CFR Marfa pentru a impiedica statul sa vanda compania ieftin, asa cum a incercat si in cazul Oltchim.

  Potrivit lui Dan Diaconescu, el va incerca sa obtina de la prietenii sai suma de 10 milioane de euro ceruta drept garantie pentru a participa la privatizarea CFR Marfa. Dan Diaconescu a criticat declaratiile ministrului Transporturilor potrivit caruia suma estimata din privatizarea CFR Marfa ar fi de 50 de milioane de euro, in conditiile in care, a spus Diaconescu, numai fierul din companie este estimat la un miliard de euro.

  Dan Diaconescu a mai spus ca ar vrea sa participe si la privatizarea Postei Romane, dar a precizat ca acolo una din conditiile de participare este ca ofertantul sa fie tot o companie postala, dintr-un alt stat.

  „Vrem sa participam (la privatizarea Postei, n.r.), dar inteleg ca au voie sa participe doar postele din alte state, ca in cazul telefoanelor: va dati seama, am privatizat telefonia, dandu-i-o statului grec. Prima pe lista este privatizarea CFR unde au pus o garantie de 10 milioane euro in dorinta ca eu sa nu particip – deci pana acolo s-a ajuns, ditamai statul roman se teme de un biet taran din Caracal – si acum vorbesc cu prietenii mei sa colectam 10 milioane euro ca sa o depunem ca garantie pentru participarea la CFR. Vor face ei astfel incat sa dea pe un euro si Posta, dar speram ca pana atunci vom veni noi la putere. Ceea ce vor sa faca la CFR este absolut criminal, am citit ca CFR are 900 de locomotive, uitati-va pe net, o locomotiva noua este doua milioane euro, una veche e un milion. Inmultiti 900 cu un milion, ca-s de regula vechi, si ajungeti la 900 milioane.

  Sursa: rtv.net

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...