Intervenție de la Bruxelles! Se cere demisia lui Dragnea: ”Folosește PSD drept scut pentru a-și rezolva problemele personale cu justiția!”

Primit cu aplauze, luni, la sediul DNALiviu Dragnea are parte și de reacții negative din imteriorul partidului pe care îl conduce, după ce a fost pus sub urmărire penală de procurori. Unul dintre contestatarii săi este europarlamentarul  social-democrat Cătălin Ivan care, într-o postare pe Facebook, îi cere demisia lui Dragnea de la conducerea PSD și din fruntea Camerei deputaților. 

Cu toate acestea, Ivan se declară convins că Dragnea nu va face un pas înapoi, ci va folosi PSD ca scut.

”După vizita de astăzi la DNA a lui Liviu Dragnea, nu pot să spun decât că sper, deși nu sunt multe șanse, ca acesta să nu tragă tot partidul într-o aventură din care nu-și va mai reveni niciodată.

Mă interesează prea puțin soarta lui Liviu Dragnea. Nu știu și nici nu sunt în măsură să judec dacă este vinovat sau nu. Spun doar că, în orice țară civilizată, un lider politic de anvergura sa, cu pozițiile cheie pe care le ocupă în statul român, ar face un pas în spate. Sunt convins că nu se va întâmpla și că va folosi PSD drept scut pentru a-și rezolva problemele personale.

Simt nevoia să repet, Dragnea a fost foarte mulți ani omul sistemului. A fost ajutat și protejat de acel stat paralel cu care zice că se luptă acum. Din păcate, PSD și-a creat o mare vulnerabilitate alegând în 2015 un președinte șantajabil, dispus oricând la concesii de orice fel pentru câțiva ani de libertate în plus. Am fost vânduți cu toții, uneori bucată cu bucată, alte dăți la pachet.

Mă tem că nota de plată pe care o va plăti PSD va fi uriașă. Am convingerea că vor fi consecințe negative imense și pentru România în egală măsură.

Fac apel totuși, în final, la o minimă decență și urmă de responsabilitate și îi cer lui Liviu Dragnea să demisioneze atât din fruntea PSD, cât și din funcția de președinte al Camerei Deputaților”, a scris Cătălin Ivan pe Facebook.

Liviu Dragnea este cercetat în al treilea dosar penal de către procurorii DNA, cu un prejudiciu de 21 de milioane de euro. Liderul PSD este urmărit penal pentru trei capete de acuzare: abuz în serviciu, constituire de grup infracțional organizat și fraudarea fondurilor europene.

Sursa: b1.ro

Intervenție de la Bruxelles! Se cere demisia lui Dragnea: ”Folosește PSD drept scut pentru a-și rezolva problemele personale cu justiția!” was last modified: noiembrie 13th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre