INTERVIU VIRAL cu Tudor Chirila: ”Nu accept sa fiu dat afara din tara mea de guvernanti corupti”!

492

Tudor Chirila este convins ca romanii care isi doresc altfel de guvernanti vor avea in continuare de luptat cu intentiile majoritatii parlamentare de a submina justitia. El afirma ca nu este cazul ca Guvernul Grindeanu sa plece pentru ca „tine vie vigilenta oamenilor”.

Intrebat, intr-un interviu pentru ziare.com, daca liderii PSD nu au inteles nimic din proteste, cat timp au demarat un proiect de gratiere a coruptilor, Chirila a raspuns: „Au inteles foarte bine, dar nevoia de a scapa de puscarie este mult mai mare. In ce ma priveste, nu mi-am imaginat niciodata ca abrogarea OUG 13 va fi punctul final al acestui razboi intre penali si cei care isi doresc altfel de conducatori si altfel de Romanie. Este absolut incredibil cum prioritatea nr 1 a Guvernului si Parlamentului, dupa ce au castigat alegerile, este modificarea cu orice pret a Codului Penal si gratierea coruptilor”.

Chirila considera ca Guvernul Grindeanu ar trebui sa ramana, avand si un argument foarte bun.

„Guvernul Grindeanu tine vie vigilenta oamenilor. Daca se schimba guvernul, vigilenta aceasta ar putea fi pacalita. Oamenii stiu ca trebuie sa fie atenti cu Guvernul Grindeanu, sa citeasca, sa se informeze. E felul in care trebuie sa traim. Guvernul Grindeanu stimuleaza spiritul civic al romanilor.

Cand te-ai obisnuit cu un rau, e bine sa nu-l schimbi cu unul necunoscut. Ne-am obisnuit cu el si chiar tactic schimbarea Guvernului ar fi gresita. Sa-si asume, sa arate alegatorilor proprii ce vor face. Sunt legitimi, sa vedem cum vor guverna cu cresteri de salarii, de pensii”, a mai spus Chirila.

Intrebat daca s-a gandit sa plece din tara, Tudor Chirula a raspuns ca nu accepta „sa fiu dat afara din tara mea”.

„Am cochetat cu ideea. Pentru mine e greu sa plec, avand o meserie care tine de limba mea materna. Daca eram un arhitect, un medic, poate era mai usor. Si nici nu accept sa fiu dat afara din tara mea. Cred ca in momentul asta, in care lumea pare sa se trezeasca, nu e de plecat. Acum trebuie sa ne mai dam o sansa”, a subliniat Chirila.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos