Loading...
Întrebarea care l-a făcut pe Gâdea să înjure în direct: ”Dacă cereți revocarea lui Kovesi pentru un procuror cu probleme, de ce nu cereți revocarea lui Carmen Dan pentru polițistul pedofil?” – Circul Politic

Întrebarea care l-a făcut pe Gâdea să înjure în direct: ”Dacă cereți revocarea lui Kovesi pentru un procuror cu probleme, de ce nu cereți revocarea lui Carmen Dan pentru polițistul pedofil?”

Scandal în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, între moderatorul Mihai Gâdea și Ionel Dancă, membru al PNL. Scandalul a escaladat din cauza opiniilor total opuse despre discursul avut de Laura Codruța Kovesi, șefa DNA.

Laura Codruța Kovesi a afirmat că ”nu am dovada că vreunul din procurorii de la Ploieşti şi-a îndeplinit necorespunzător atribuţiile de serviciu”.

”Domnule Dancă, nu înțelegeți nimic!” au fost acuzațiile invitaților din platou. ”N-ați înțeles nimic” a întărit și deputata PSD Andreea Cosma. Situația a devenit și mai tensionată în momentul în care Mihai Gâdea s-a dus lângă Dancă să-și impună punctual de vedere.

”Domnule Dancă, încerc să vă explic așa de la om la om, domnule Dancă nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați, înțelegeți treaba asta?” i-a spus Mihai Gâdea lui Ionel Dancă.

”Domnule Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți ca pentru un polițist pedofil să plece ministrul de Interne? De ce?” a întrebat Ionel Dancă. ”Cum de ce?” a continuat Mihai Gâdea.

Pavel Abraham se auzea strigând: ”Haideți, nu transferați discuția în altă parte!”. ”Așa faceți și acum, de ce să plece șeful unei instituții pentru că un Portocală face probe cu tigăi?” a strigat Ionel Dancă.

Mihai Gâdea i-a replicat lui Ionel Dancă: ”Pupați-o, dom`ne, în c… pe Kovesi!”. ”Nu, domnu` Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi”, a continuat Ionel Dancă.

Sursa: stiripesurse.ro

Întrebarea care l-a făcut pe Gâdea să înjure în direct: ”Dacă cereți revocarea lui Kovesi pentru un procuror cu probleme, de ce nu cereți revocarea lui Carmen Dan pentru polițistul pedofil?” was last modified: februarie 15th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close