Loading...
Întrebarea cu ”Daddy” și-a terminat discursul de la Congresul PSD: ”Vreți să mai fiu în continuare președintele vostru?” Află ce au răspuns colegii săi de partid! – Circul Politic

Întrebarea cu ”Daddy” și-a terminat discursul de la Congresul PSD: ”Vreți să mai fiu în continuare președintele vostru?” Află ce au răspuns colegii săi de partid!

Liviu Dragnea a gasit o metoda inedita de a se reconfirma ca presedinte al PSD in cadrul Congresului. El a intrebat sala, in locul unui vot de incredere.

„Unii mi-au zis sa pun aceasta intrebare, altii mi-au spus sa nu o pun. Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?”, a spus Dragnea in finalul discursului sau.

Delegatii au raspuns cu aplauze indelungate si cu scandari.

„Atunci asa va fi”, a incheiat Dragnea.

In acest timp, in sala se aud scandarile protestatarilor care se afla pe trotuarul de langa Sala Palatului: „DNA, sa vina sa va ia”.

Sursa: aktual24.ro

Întrebarea cu ”Daddy” și-a terminat discursul de la Congresul PSD: ”Vreți să mai fiu în continuare președintele vostru?” Află ce au răspuns colegii săi de partid! was last modified: martie 10th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close