Intruchiparea marlaniei din PSD ii da lectii de moralitate lui Ludovic Orban dupa ce acesta a vorbit in termeni extrem de duri despre liderii PSD!

375

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce liderul PNL a criticat Guvernul, afirmand ca premierul Viorica Vasilica Dancila e pe „post de mobila”.

In replica, Codrin Stefanescu sustine ca Ludovic Orban „a luat-o razna” si ca devine un personaj „tot mai toxic”.

„Este absolut rusinos si aberant la ce nivel mizer coboara Ludovic Orban dialogul si critica, in politica romaneasca. Si este totodata monstruos faptul ca PNL, un partid cu o istorie de peste 140 de ani, admite sa aiba ca presedinte un astfel de personaj care devine pe zi ce trece tot mai toxic. Iar aceasta toxicitate a sa este injectata de Sistemul Securistoid pe care il slujeste si de slugarnicia de care da dovada in fata unor sefi de institutii ce ii zangane catusele pe la urechi”, a spus Codrin Stefanescu.

Stefanescu mai considera ca fiind inacceptabil modul cum Ludovic Orban a vorbit despre liderii PSD.
„Chiar daca esti santajat cu dosare de Statul Paralel, chiar daca te terorizeaza sistemul sa spui lucruri pe care nu le gandesti si chiar daca urasti PSD atat de mult, nu ai dreptul sa te exprimi astfel in politica. Pentru ca oricat ai incerca sa faci pe plac noilor stapani, pe motiv ca dardai de frica lor, tot nu poti utiliza atatea jigniri, calomnii si injurii in spatiul public, mai ales cand pretinzi ca esti sef de partid politic. Este impardonabil si total inacceptabil sa te exprimi la adresa colegilor mei din PSD in acesti termeni: ‘premierul este o profesoara de lucru manual’; ministrul de Interne este o ‘biata secretara de scoala din Videle’; ‘ministrului Economiei i se spunea Debilul’; ‘Dragnea este paranoic si nu suporta decat oameni mai prosti decat el’; ‘Dancila e pe post de mobila’; ‘in ministere sunt oameni luati de la coada vacii’; ‘toate scroafele suite in copac, populeaza administratia’ etc”, a mai spus Codrin Stefanescu.

Secretarul general adjunct al PSD mai spune ca „este absolut socant si inacceptabil modul in care a ajuns Ludovic Orban sa se exprime in spatiul public atunci cand vorbeste despre PSD. Este incalificabil limbajul de tip mahala, ca al unui fost sef de cadre de pe vremea lui Ceausescu, ce venea beat la serviciu in fiecare dimineata si injura pe toata lumea. Iar singura concluzie la care orice om normal ajunge este aceea ca Ludovic Orban a luat-o razna si nu merita un raspuns mai bun din partea PSD, decat aceasta reactie”.

Ludovic Orban a criticat, sambata, la Tulcea, Guvernul Dancila, sustinand ca premierul este o marioneta pentru PSD – mai multe detalii AICI.

Sursa: b1.ro