Inventivitatea romanilor de peste hotare nu are limite! Inca o masina anti-PSD cu numar de Suedia apare pe drumurile din Romania!

486

Romanii furiosi continua campania „Mu#e PSD” in ciuda numeroaselor asigurari date de reprezentantii Politiei ca actiunea lor impotriva lui Razvan Stefanescu nu a fost demarata la ordin politic.

Un roman si-a achizitionat placute de inmatriculare care permit perpetuarea mesajului anti-PSD si care nu incalca legea, conform celeor spuse de reprezentantii Politiei. Aceastia sustineau ca au confiscat placutele lui Razvan Stefanescu pentru ca nu contineau si cifre, fiind astfel ilegale pe teritoriul Romaniei.

Brigada Rutiera a Capitalei a retinut, luni, numerele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD, dupa ce au oprit in trafic autoturismul lui Stefanescu, inmatriculat in Suedia.

De asemenea, a fost retinut pemisul de conducere al soferului, care a declarat ca a inmatriculat masina in luna aprilie si ca se afla in concediu in Romania, fiind in drum spre litoral.

Politia Rutiera a deschis dosar penal in acest caz si a sustinut ca masina cu numarul de inmatriculare ”M***PSD” nu are drept de circulatie in Romania, invocand o informare transmisa de Biroul Interpol Stockholm, in timp ce Ambasada Suediei la Bucuresti preciza ca autoturismul are drept de circulatie in Uniunea Europeana, dar ca posesorul trebuie sa detina documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate si oficiale.

Soferul masinii, Razvan Stefanescu, a anuntat, marti, la iesirea din sediul Politiei Rutiere ca va depune plangere penala pentru ca nu a fost lasat sa-si duca copilul intr-un loc sigur, acesta insotindu-l cateva ore la sediul Politiei Rutiere.

Sursa: aktual24