Invitatii lui Dragnea, intampinati cu huiduieli si „placute suedeze” de protestatari! „Vine un penal! Pentru tata socru am un mesaj: casa cu gratii”

298

Pana sa ajunga la petrecerea de nunta, invitatii au fost intampinati pe drum de protestatari. Zeci de manifestanti au venit la Snagov si – timp de cateva ore – au scandat lozinci si au incercat sa-si faca auzite nemultumirile. Inainte sa ajunga la Palatul Snagov, la nunta fiului lui Liviu Dragnea, invitatii au fost intampinati, rand pe rand, de un grup de protestatari.

“Vine un penal, vine un penal!”, au strigat oamenii. „Sa va fie rusine!”

Cu pancarte, fluiere si vuvuzele, manifestantii si-au strigat nemultumirile. Unii au venit si cu deja celebrele “placute suedeze” sau cu catuse.

“Domnul Dragnea face aceasta nunta la Palatul Snagov desi detine acel domeniu in Alexandria. Ar fi putut sa faca nunta acolo fara sa sfideze populatia tarii.”

“Din cate am inteles, majoritatea membrilor guvernului si primarii PSD din resedintele de guvern vor fi prezenti aici si vreau sa vada ca poporul este nemultumit.”

“Ei ne strica viata. Cred ca e ok sa facem si noi ceva sa i-i facem sa se simta incomozi.”

„Seamana cu un congres mai degraba si e un mesaj care vrea sa-l transmita celor din partid, sa fie alaturi de el. O parte dintre ei sunt rusinati, si-au acoperit fetele cand au trecut pe aici.”

Protestatarii au avut si un mesaj pentru tinerii casatoriti. “Fericire le doresc mirilor tineri si daca este posibil sa nu calce pe urmele tatalui. Dar pentru tata socru am un mesaj: casa cu gratii.”

Demonstratia s-a incheiat la putin timp dupa ora 21.

Sursa: Protv

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos