Iohannis, atac voalat la adresa liderilor penali ai PSD-ALDE: ”E inadmisibil ca unele modificari ale Codurilor penale sa fie facute cu destinatie!”

207

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac voalat la adresa lui sefului Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, intr-un comentariu referitor la propunerile PSD-ALDE de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala.

Seful statului a precizat ca exista modificari ”total inacceptabile” au fost facute cu dedicatie pentru persoane care ocupa functii inclusiv in Parlament.

„Au fost mai multe propuneri care s-au facut, in vederea modificarilor. Va referiti la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Unele modificari sunt necesare pentru ca e nevoie de modernizare a legislatiei, punere in acord cu deciziile CCR si in unele puncte chiar cu legislatia europeana. Aceste propuneri sunt bune si cred ca Parlamentul le va prelucra.

Alte propuneri care au fost facute sunt total inacceptabile si cred ca discutia parlamentara va revela care trebuie sa ramana in discutie si care trebuie sa iasa din discutie. Un principiu trebuie sa il inteleaga toata lumea. Este inadmisibil ca unele modificari sa fie facute cu destinatie pentru unele persoane care vremelnic, acum, ocupa unele pozitii chiar in Parlament”, a declarat Iohannis.

Sursa: b1.ro